Καλογήρου κουρτινες επαφη

Κουρτίνες, ρολά και αυτόματες ρολοκουρτίνες | Επικοινωνία Καλογήρου

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας.

Η εταιρεία μας έχει στο ενεργητικό της πολλές εγκαταστάσεις σκίασης με κουρτίνες, ρολά ή αυτόματες ρολοκουρτίνες. Εκτός από εγκαταστάσεις σε οικιακό επίπεδο, έχουμε αναλάβει έργα σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Grand Celestia ή το Volcano View στη Σαντορίνη, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις όπως το νοσοκομείo Metropolitan.

Είμαστε πρωτοπόροι στην εγκατάσταση αυτομάτων μοτέρ Somfy για κουρτίνες και ρολά και έχουμε ήδη ενσωματώσει τους αυτοματισμούς που απαιτούνται για ένα έξυπνο σπίτι.

Στο δίκτυο συνεργατών μας, εκτός από το προσωπικό κοπής και ραφής, ανήκουν προγραμματιστές με τη σφραγίδα KNX Partners, γεγονός που μας επιτρέπει να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για αυτόματη σκίαση.

KNX Partner logo

Είμαστε, επίσης, εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες Somfy Partner, για όλα τα προιόντα της γαλλικής εταιρείας Somfy.

Somfy Partner logo

Κλείστε ραντεβού για παρουσίαση

Επικοινωνήστε μαζί μας για επίδειξη αυτόματης ρολοκουρτίνας σε μία πραγματική εγκατάσταση στο κατάστημά μας.

Κλικ στα εικονίδια για επικοινωνία:

Μέσω τηλεφώνου

Τηλέφωνο Επαφής Καλογήρου

Μέσω Whatsapp

Whatsapp Επαφής Καλογήρου

Μέσω e-mail

email Επαφής Καλογήρου

Kατάστημα Βούλας

Kατάστημα Βούλας Καλογήρου ρολοκουρτίνες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε εκατοντάδες υφάσματα για κουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, ταπετσαρίες επίπλων, μαξιλάρια, roller / Ρολοκουρτίνες, roman, στόρια, κάθετες περσίδες, ειδικά υφάσματα για σκάφη, outdoor υφάσματα και ποικίλα άλλα. Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά μία εγκατάσταση αυτόματου roller / Ρολοκουρτίνας με moter Somfy©. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε με την τεχνική μας ομάδα και να επισκεφτείτε το εργαστήριο κοπής και ραφής.

Σταθερό: + 30 210 8952397

Κινητό: + 30 6972 279156

Διγενή 21

166 73 Βούλα

Αθήνα, Ελλάδα